Brunch-muffins

Brunch-muffins

Det skal du bruge:

  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 150 g sukker
  • 100 g hvid chokolade, grofthakket (eller hvide chokoladeknapper)
  • 80 g macadamia nødder, groft hakkede (du kan også bruge andre typer nødder)
  • 75 g frosne hindbær
  • 75 g tørrede tranebær
  • 1 sammenpisket æg
  • 1/2 dl flydende margarine
  • 2 dl kærnemælk
  • Bagespray
  • Små muffinforme ( ca ½ dl )

 

Sådan gør du:

  • Tænd for ovnen og sæt den på 200°, alm. ovnvarme (eller varmluft 185°).

 

  • Bland mel, bagepulver, sukker, nødder og hakket, hvid chokolade i en skål.

 

  • Hak de frosne bær og tranebærrene groft og rør dem i melblandingen.

 

  • Lav en fordybning i midten af melet og kom æg, flydende margarine og kærnemælk i.

  • Rør dejen sammen og fordel den i smurte mini-muffinforme. De skal kun fyldes 3/4 op da de hæver lidt.

 

  • Bag dem ca. 15-20 minutter alt efter størrelse. De skal være gyldne og hvis du stikker en strikkepind eller en tynd kniv i de bagte muffins, må der ikke hænge dej ved. Afkøl dine muffins på en bagerist.