Mild kylling-tomatsauce med spaghetti

Mild kylling-tomatsauce med spaghetti

Det skal du bruge:

  • Flydende margarine
  • 1 finthakket løg
  • 500 g hakket kyllingekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 4 dl kyllingebouillon (eller 4 dl vand og 2 terninger)
  • 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • Evt. 70 g koncentreret tomatpuré (1 lille dåse)
  • 400 g spaghetti
  • Friske basilikumblade
  • Friskrevet parmesanost

 

Sådan gør du:

  • Svits løgene klare i flydende margarine.

 

  • Tilsæt kyllingekød, hvidløg og oregano og svits til kødet har taget farve.

 

  • Tilsæt kyllingebouillon, dåsetomater og tomatpuré. Lad saucen simre ved middel varme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber.

 

  • Kog spaghetti, dræn vandet fra og vend den kogte spaghetti sammen med kødsaucen. Anret i dybe tallerkener og kom friskrevet parmesan og friske basilikum blade over.

 

Tip:

Lav en dobbelt portion kødsauce når du alligevel er i gang. Det tager ikke længere tid. Til gengæld er der hurtig mad i fryseren, der kan bruges til fyldte pandekager, lasagne, pastaretter, kartoffelmos eller som fyld i de sprøde ulvepakker