Stenalderbrød

Det skal du bruge:

  • 125 g græskarkerner
  • 125 g mandler
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g sesamfrø
  • 75 g hasselnøddekerner
  • 75 g hørfrø
  • 5 æg
  • 1 dl flydende margarine
  • Rugbrødsbageform på 1,5 l.

 

Sådan gør du:

 

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål.

 

  • Smør en 1½ L rugbrødsbageform med flydende margarine og hæld dejen heri.

 

  • Bag brødet ved 160 grader (varmluft) i en time.(alm. ovnvarme 175 grader)

 

  • Når brødet er afkølet lidt, tages det ud af formen og stilles på en rist.

 

Tip: Stenalderbrødet smager skønt med et blandingsprodukt eller skåret i små blokke som müslibarer i madkassen.Brødet holder sig fint i mange dage.